Aftellen

Happy Goes down under

Nog een paar weken en dan is het zover. De reis waar we lang naar hebben uitgekeken. Samen met mijn vriendin Janneke en dochter (van ruim 1,5 jaar) Olivia gaan wij 2 maanden Down-Under. 2 jaar geleden hebben wij dit idee voor het eerst gekregen en toen werd Olivia geboren. Tja, en nu dachten we… gaan wij door met ons idee of wachten we tot de kleine dame het bewuster mee kan maken. De keuze was snel gemaakt, wij gaan gewoon. 2 jaar geleden was Happy Dandy er nog niet eens dus dus het lijkt echt een hele lange tijd geleden.

Waarom blog ik dit op Happy Dandy?

Happy Dandy is toch een shop met producten? Waarom dan deze verpersoonlijking van Happy Dandy? Allemaal terechte vragen. Happy Dandy is begonnen uit enthousiasme en groeit iedere maand. Daarnaast zit er in Happy Dandy een visie. Deze visie is dat met meer kleur, humor en aandacht in je kleding, je kan uitstralen dat je het niet allemaal even serieus neemt. Ik denk dat dit iets is wat meer mag terugkomen in het dagelijkse leven. Het is al serieus genoeg.

De inspiratie van de reis zal dus ook inspiratie zijn voor de verdere ontwikkeling van Happy Dandy en daar laat ik jullie graag van meegenieten.

Stijl in Australië

Welke stijlen hebben ze daar? Nou, geen idee eigenlijk. Ik heb 2 maanden de tijd om hier achter te komen. Happy Dandy zal van alle reizen ideeën en stijlen mee gaan pakken en Happy Dandy zal zich blijven ontwikkelen.

Wanneer je het leuk vind dit te lezen: Kom dan lekker terug.

Hooroo (tot ziens)

 

Geef een reactie