Happy Dandy 1 jaar

Verjaardag

Hiep hiep hoera

Happy Dandy was vorige week 1 jaar.

Wat is begonnen als grap na meerdere flessen wijn, begint nu toch af en toe op werken te lijken. Wat kan er toch ook veel gebeuren in een toch al hectisch jaar. Een reorganisatie op mijn werk, een dochter van (ondertussen) ruim 1,5 jaar, een aankomende reis naar Australie en dan ook een webshop.

Exact een jaar geleden stond ik bij de kvk om Happy Dandy in te schrijven. Tja, dat moest omdat er anders geen zakelijk bankrekeningnummer aangevraagd kon worden. Een bankrekening was weer nodig voor een iDeal contract en een iDeal contract is toch best handig in een webshop. Na een spervuur van vragen stond ik weer buiten en ik was in het bezit van een echt bedrijf(je). Hoppa, je bent ‘ondernemer’.

Trots

Een jaar met uitdagingen waar je vooraf helemaal niet aan denkt. Vragen als: Waar ga ik mijn inkoop laten plaatsvinden, wil ik voorraad aanhouden, blijf ik klein, ga ik nee verkopen, etc etc. Ook twijfel of ik wel door wou gaan naast mijn werk. De grote reorganisatie waar ik in zat zit er voor mij weer op, en ik mag blijven. Als ik één ding nodig heb is het focus en kan ik dan wel alles stoppen in Happy Dandy wat ik wil? De daverende groei van deze multinational geeft in ieder geval veel voldoening. Maraboes, al met al genoeg vraagtekens. Happy Dandy is tot nu toe iedere maand gegroeid! Best om trots op te zijn.

Relativeren

De grap en de knipoog van Happy Dandy blijft het belangrijkste. He is een leerzame les en ik blijf het runnen van dit imperium naast mijn bestaande werk doen dus laat ik mijzelf ook niet voor de gek houden. It’s just a lot of fun!

Kleine kinderen worden groot. Eens kijken wat de toekomst Happy Dandy gaat bieden.

Geef een reactie