Op naar een nieuw jaar

Cool Happy Dandy

Happy Dandy heeft een leuk 2015 gehad. In mijn vorige blog kon je lezen dat Happy Dandy een jaar bestaat. Terugkijken doen niet want wij kijken graag, samen met jullie, naar het nieuwe jaar. Wij hebben nog geen idee wat het ons alleemaal mag brengen maar er zijn ideeën genoeg.

Ideeën

Wij hebben jullie nodig om erachter te komen wat jullie graag dragen om er stijlvoller bij te lopen. Van pochetten tot sokken tot boxershorts. Al met al genoeg gave dingen om onze te gekke naam aan te verbinden. Happy Dandy is niet alleen een webshop maar begint ook een naam te worden wat een lifestyle ondersteund.

Lifestyle

Welke lifestyle is dit dan? Een lifestyle geschikt voor de relaxede kerel in een te druk leven maar wel voldoende zelfspot heeft. Die lifestyle! Logisch toch. Ik plaats mijzelf wel in dat hokje. Ik zal mij eens voorstellen:

Roderik, 35 jaar, trots vader van een dochter, een kleine draak die er uiteraard ook stijlvol bijloopt, ik ben een bourgondier, werk bij een te gekke bank en ik woon samen met Janneke. Janneke heeft ook een eigen site en werkt in de communicatie/marketing. Al met a voldoende tijd voor site met pochetten, pins, sokken en andere coole dingen. Het is natuurlijk één grote grap want we moeten het leven niet te serieus nemen. Het geeft gewoon heel veel energie en de reacties zijn ook nog eens te gek.

Als je meer over mij wilt weten, just let me know en mail naar mij

Op naar coole dingen, geen idee wat dit gaat zijn.

Roderik

 

Geef een reactie